
گرامر، کاربرد و نشانهگذاری
خلاصه
این کتاب، ترجمهای از کتاب «Grammar. Usage and Punctuation» از انتشارات «رندوم هوس وبستر»، مجموعۀ جامعی شامل شش بخش برای نیازهای زبان عمومی دانشآموزان، دانشجویان کارشناسی، ارشد و دکتری کلیۀ رشتههای دانشگاهی، مترجمان و تمام پژوهشگران علاقمند به حوزۀ دستور و نگارش تطبقی مفید خواهد بود.معرفی کتاب
برای دیدن بخشی از صفحات کتاب، لینک فایل پی دی اف (pdf) را ببینید.
آموختن دستور هر زبان، آگاهیهای علمی به آن زبان است. این آگاهی منشأ بسیاری از عملکردهای درست زبانی است؛ عملکردهایی از قبیل استفادۀ مناسب و منطقی از زبان به عنوان ابزار سازماندهندۀ فکر و ذهن، آموزش درست زبانهای بیگانه و توفیق در برقراری ارتباط گفتاری و نوشتاری، و مسلماً آنکه زبان را بهتر میشناسد، بهتر میتواند از آن استفاده کند.
بیتردید زبان پیچیده است و دارای ساختار و قواعد است. برخی از این قواعد ثابت هستند و برخی دیگر اینگونه نیست. این سؤال وجود دارد که چرا دانستن تعاریف فعل گذرا، وابستۀ پیشین، گروه حرف اضافه و توضیحدهندۀ نابجا اهمیت دارد؟ چرا باید تفاوت میان دونقطه و نقطهویرگول را بدانید؟ وقتی ساخت جمله را بدانید، این دانش به شما کمک میکند تا ارتباط دقیق و اثربخشی با جمله برقرار کنید.
این کتاب، ترجمهای از کتاب «Grammar. Usage and Punctuation» از انتشارات «رندوم هوس وبستر»، مجموعۀ جامعی شامل شش بخش برای نیازهای زبان عمومی دانشآموزان، دانشجویان کارشناسی، ارشد و دکتری کلیۀ رشتههای دانشگاهی، مترجمان و تمام پژوهشگران علاقمند به حوزۀ دستور و نگارش تطبقی مفید خواهد بود.
امروزه دستورنویسی بر اساس پژوهشهای زبانشناسی است و دستورهایی مقبول زبانشناسان است که با معیارهای دانش زبانشناسی مطابق است. در دستورنویسی سنتی تکیه بر جنبههای معنایی و لفظی هر دو ملاک تحقیق خواهد بود؛ در حالی که زبانشناسان در تحقیقات خود از تکیه بر جنبههای معنایی گفتار پرهیز میکنند و اساس پژوهش خود را بر جنبههای لفظی و ساختمانی صوری کلام خود قرار میدهند.
مطالب و موضوعات این کتاب حاوی نکات دستوری و نگارشی به شیوهای آسان و ساده و با این وجود کاربردی ـ پرهیز از بحثهای انتزاعی ـ در سطح متوسط به بالا است. شرح کلیدی نکات با آزمونهای متنوع و استاندارد با پاسخنامه در پایان هر بخش همراه است. با استفاده از آزمونهای هر بخش میتوان دانش خود را سنجید. در بخش کاربرد کتاب، فصلی دربارۀ غلطهای رایج زبانی آمده است. در حقیقت زبان انگلیسی میتوان گیجکننده باشد و هیچکس صرفنظر از میزان تحصیلات و توانایی گفتاری، کاملاً عاری از خطای زبانی نیست.
در این کتاب در شش بخش دربارۀ گرامر، کاربرد، املا، نشانهگذاری، نگارش و پیشوندها، پسوندها و ریشهها نکاتی طرح شده است.
فهرست مطالب کتاب:
به جای مقدمه
مقدمه
بخش 1: گرامر
بخش 2: کاربرد
بخش 3: املا
بخش 4: نشانهگذاری
بخش 5: نگارش
بخش 6: پیشوندها، پسوندها و ریشهها
پربازدید ها بیشتر ...

دیوان علامه شهید سیداسماعیل بلخی
سیداسماعیل بلخیشعر بلخی اخلاق است. شعر استقامت و عدالتخواهی است. سخن نغزی است که مشکلات و رنج و تعب مردمش را میکا

با راویان سرزمین زخم و عشق؛ تحلیل و تلخیص ده رمان ادبیات معاصر کرد
رضا کریممجاوررمان در فرهنگ معاصر کردی نقش پررنگی دارد. بسیاری رمان کردی را از بهترین معرفهای این فرهنگ میدانند.
منابع مشابه بیشتر ...

توصیف مقابلهای زمانها در انگلیسی و فارسی (ویراست جدید)
رضی هیرمندیاین کتاب در چارچوب زبانشناسی کاربردی به توصیف و مقابلۀ زمانهای انگلیسی با فارسی میپردازد. اهمیت ا

زبان و جایگاه زن
رابین تالمک لیکافمیتوان از هزارویک منظر به جایگاه زن در جامعه نگریست و از هر کدام چیزی برداشت کرد. در این کتاب، سعی
نظری یافت نشد.